Search
bg

RETSCH става голям: Нова гама големи трошачки и мелници

RETSCH GmbH – водещият световен доставчик на лабораторно оборудване за хомогенизиране на проби и ситов анализ попълни продуктовата си гама с нови инструменти за третиране на по-големи размери проби и повишени обеми.


Новите продукти ще бъдат интегрирани в актуалната гама продукти под името “XL”. Сега RETSCH преглага серия от челюстни трошачки за смилане на проби с начална големина от 40 мм до 350x170 мм. Новата серия XL модели на топкови мелници, вибрационни дискови мелници и делители на проби предлагат значително по-висока производителност в сравнение с лабораторните модели. Нови продукти в гамата са и няколко уреда за изследване на Bond индекси.


Новите продукти в гамата на RETSCH ще са особено полезни във въглищната и минна индустрии, които в миналото можеха да се обслужват с лабораторни инструменти за малки обеми на пробите. RETSCH, която празнува миналата година своя 100 годишнина, е единствения световен доставчик предлагащ от мелници за наносмилане до челюстни трошачки с производителност до 3500 кг на час и покриващ цялата гама за намаляване на размера на проби.


XL продуктова гама:

Назад към общия преглед