Search

Нови XL мелници за бързо и репродуктивно смилане на големи обеми проби

В допълнение на добре познатата вибрационна дискова мелница RS 200 RETSCH предлага и мелницата RS 300 XL за смилане на проби с обем до 2000 мл.


Вибрационните дискови мелници са най-бързите и най-подходящите мелници за смилане на проби за XRF анализи. В допълнение на добре познатата Вибрационна дискова мелница RS 200 RETSCH предлага и мелницата RS 300 XL за смилане на проби с обем до 2000 мл.


Новият модел  може да смила едновременно до 4 проби. Благодарение на здравия мотор, който задвижва смилащите елементи с 3-D движение, той може да работи с смилащи комплекти с тегло до 30 кг. RS 300 XL е особено подходящ за смилане на твърди, чупливи и фиброзни проби като цимент, въглища, минерали или електронни компоненти с помощта на удар и триене. За няколко секунди се постигат смилания до под 50 микрона. Смилащите комплекти са здраво закрепени към вибрационната плоча с помощта на пневматично затягащо устройство.

Голям набор смилащи елементи от различни материали правят мелницата подходяща за смилане на различни материали и анализи.

Благодарение на голямата финална финост и бързината на смилане, RETSCH вибрационните дискови мелници са отличен избор за проби с последстващ спектрален анализ.


Предимства на RS 300 XL:

  • Репродуктивни резултати и хомогенни проби
  • Кратки времена за сммилане
  • Програмируем интервал
  • Широка гама материали за смилане без контаминация
  • Смилащи комплекти с обеми от 100 мл до 2,000 мл
  • Опция Autolifter за лесна и ергономична работа с тежките смилащи комплекти

Назад към общия преглед